Gewicht op niveau

Onze unieke werkwijze geeft het meeste kans op een blijvend resultaat, namelijk: gewicht op niveau. Dat wil zeggen: na ons behandelingstraject bent u veel beter zelf in staat uw gewicht op een gezond niveau te houden. Een groot voordeel van onze behandelingen binnen private zorg, is dat er geen operatie bij nodig is. U kunt, afhankelijk van wat het beste bij uw persoonlijke situatie past, kiezen uit meerdere behandelingen. 

We doen dat door medische hulp en coaching te combineren. Wilt u ook niet over een jaar kunnen zeggen: “Die maagballon heeft echt mijn leven veranderd.” 

Behandelingen zonder operatie

Een groot voordeel van onze behandelingen binnen private zorg, is dat er geen operatie bij nodig is. U kunt, afhankelijk van wat het beste bij uw persoonlijke situatie past, kiezen uit: 

Klik op één van de behandelingen om hier meer over te lezen.

Gratis intake

Tijdens de gratis intake beoordelen onze arts en leefstijlcoach of u in aanmerking komt voor een van onze behandelingen zonder operatie.

Hulpmiddel bij het afvallen

Al deze methoden zijn een hulpmiddel bij het afvallen. Het geeft een flinke duw in de rug en realiseert in de meeste gevallen een mooi gewichtsverlies. Het aanpassen van uw leefstijl is daarbij van groot belang, zodat de behandeling ook op de langere termijn het gewenste effect heeft. 

Daar ondersteunen we u goed bij. Tijdens het traject wordt u begeleid door een leefstijlcoach, die onderdeel is van een multidisciplinair team. De focus ligt op de verschillende factoren die van invloed zijn op uw gewicht. Samen bespreekt u waar u aan wilt werken. Alle consulten hebben een coachend karakter. Behandeling is mogelijk in onze private kliniek in Heerlen, Arnhem, Den Haag en Amsterdam.

Let op: deze behandelingen worden niet vergoed door uw zorgverzekering. De kosten variëren van circa €3.500,- tot circa €10.899,-.

 

Welke behandelingen zijn er?

Ervaringen

“Ik wilde niet wéér (alleen) een diëtist. Wat mij aan de Elipse maagballon aansprak, was dat er geen narcose bij de behandeling komt kijken.” Vertelt Marieke, die met een maagballon 16 kilo afviel.

Marieke van Dijk (47) ,

Lees meer

Direct meer informatie over afvallen zonder operatie

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze behandelingen kunt u een afspraak maken met onze kliniek in Heerlen, Velp, Den Haag of Amsterdam.

U kunt eerst vrijblijvend informatie krijgen. We kunnen voor u indien nodig een informatiegesprek inplannen met een van onze artsen. Aansluitend doorloopt u een uitgebreide intake waarin uw gezondheid in kaart wordt gebracht We kijken naar aandachtspunten en uw wensen en bekijken samen welke behandeling het beste bij u past. U hoort daarna onmiddellijk of de behandeling veilig bij u uitgevoerd kan worden. Indien gewenst zullen we dan alles met u inplannen.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?
Gratis screening

Gratis screening

Interesse in een van onze behandelingen? Maak nu een afspraak en ontvang gratis en vrijblijvend advies over de behandeling die het beste bij u past.

Maak een afspraak