De prijs van een maagballon

Het plaatsen van een maagballon is een relatief eenvoudige procedure, waarbij geen operatieve ingreep benodigd is. De kosten voor het plaatsen van een doorslikbare maagballon zijn ongeveer € 4.199,-. Bij de Nederlandse Obesitas Kliniek Private Zorg krijgt u daarvoor de plaatsing van de Ellipse Maagballon, inclusief een individueel programma gericht op verandering van uw levensstijl. Dit is nodig om het gerealiseerde gewichtsverlies te behouden. 

Vergoeding van een maagballon

De behandeling met een Elipse Maagballon wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. Indien u een BMI heeft van 40 of hoger (en in sommige gevallen van 35 of hoger) kunt u wel in aanmerking komen voor andere, door de zorgverzekering gecompenseerde, behandelingen (deze link verwijst naar onze website van de reguliere zorg).

In termijnen betalen

U kunt de maagballon op afbetaling nemen, zodat u in termijnen betaalt. Dit kan via onze partner van Cosmetic Finance. Hier kunt u uw aanvraag voor gespreide betaling indienen. Zij zullen dan op basis van een vragenlijst beoordelen of u in aanmerking komt voor deze regeling. 

Meer weten over de kosten?

Wilt u meer weten over de kosten, prijzen of vergoedingen van een maagballon bij de Nederlandse Obesitas Kliniek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op voor meer informatie.